Bodø/Glimt mot til

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Jens Petter Hauge med overstegsfinte på Kessie nydelig innlegg til Junker som bredsider LEDELSE BodøGlimt mot Milan.


Fotballklubben Bodo Glimt Facebook

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

April 2022 Cupfinalebillettene er ute for salg 21. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Glimt ligger dermed på sjetteplass i ligaen mens Tromsø ligger på niendeplass.

Nå er videoen lekket til en britisk avis. Sikre deg plass på 16. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort. Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek. Mai-festen mot Tromsø nå.

Mai 2022 Gratis inngang for alle barn under 16 år 25. April 2022 Billettsalget til cupfinalen starter i dag Billetter til bortekampen i Stavanger A-lag Billetter Kjøp billetter til semifinalen her. Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort.

En forelskelse var skapt BodøGlimt hadde inntatt de nord-norske hjertene. 1 day agoGlimt har vært gode over tid og TIL er uten tvil underdogs. Om BodøGlimt - laget i Nordlendingenes hjerter.

BodøGlimt mener en video skal frikjenne Kjetil Knutsen for den fysiske konfrontasjonen som oppsto etter kampen mot Roma på Aspmyra. Men på overtid dukket innbytter Mvuka opp og fikset 1-1. Regnet har roet seg litt idet speaker leser opp navnene til BodøGlimt-spillerne.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Takk for din påmelding.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Mats Torbergsen NTB NTB. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.

1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Mats Torbergsen NTB. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Billetter Rana - Glimt. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Niklas Aune Johnsen. Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Glimt har vært i litt dårlig form i det siste men de har stor kvalitet i laget sier den. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utligning - adressano Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

Legg til som favoritt BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Siden har kjærligheten og båndene til tusenvis av nordlendinger i nord og. Mange av dem med helt.

160522 1701 160522 1803. April 2022 Sikre deg plass på 16. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Mange fine italienske uttaler på gjestenes navn.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Mai-festen mot Tromsø nå 25. For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø.

Nå sier politiet i Nordland at de. Det endte med 51 til hjemmelaget. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

1 day agoBodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt hadde bevist at nordnorske lag kunne konkurrere på toppnivå bare de fikk lov til å delta.

Billettinformasjon BodøGlimt 04. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.


Pin Pa Valerenga


Spisstalent Ferdig I Bodo Glimt Eurosport


Roma Vs Bodo Glimt Live Stream How To Watch More


Bodo Glimt Roma Uefa Europa Conference League 2021 22 Uefa Com


Glimtseier I Generalproven Vi Slurver Bodo Glimt


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1


Om Klubben Bodo Glimt


Hightlight Molde Fk 4 2 Bodo Glimt 17 10 2020 Youtube


Bodo Glimt Moter Celtic


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Fk Bodo Glimt Nieuws Fcupdate Nl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel